<h2>Καλωσήρθατε</h2><p>Σας λύνουμε τα χέρια με την μετακόμιση του σπιτιού σας!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4064' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΑΜΠΑΛΑΖ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ</h2><p>Απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει σωστά και με ασφάλεια η συσκευασία των αντικειμένων είναι το έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και η ποιότητα των υλικών συσκευασίας. Μπρείτε να δείτε τα υλικά συσκευασίας για μετακόμιση που χρησιμοποιούμε.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4066' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ</h2><p>Γρήγορα και αξιόπιστα!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesbaltas.gr/more.php?l=el&id=4064' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΑΜΠΑΛΑΖ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει σωστά και με ασφάλεια η συσκευασία των αντικειμένων είναι το έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και η ποιότητα των υλικών συσκευασίας. Μπρείτε να δείτε τα υλικά συσκευασίας για μετακόμιση που χρησιμοποιούμε.

Πρώτο μας μέλημα είναι να συσκευάζουμε τα αντικείμενα ώστε να είναι πλήρως προστατευμένα απο φθορές, υγρασία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί τους.

Το προσωπικό μας ασχολείται εδώ και χρόνια με τη συσκευασία οικοσκευής αλλα και μεγάλων αντικειμένων όπως πιάνα, ιατρικά μηχανήματα, φωτοτυπικά και πολλά άλλα.

 

Περιληπτικά η υπηρεσία της συσκευασίας για την οικοσκευή σας περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία αυτών.
  • Σύνδεση - αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
  • Συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας μικροαντικειμένων (βιβλία, κάδρα, υαλικά, είδη κουζίνας, κ.λ.π).
  • Συσκευασία κρεμαστών ρούχων σε ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες.